Skip to main content
false
Graag willen we je voorstellen aan

Jill

Taak Verpleegkundige in de wijk Opleiding mbo niveau 4

Ik ben in 2016 begonnen met de BOL- opleiding tot verpleegkundige. In september 2019 startte ik als stagiaire in de thuiszorg in de wijk Brunssum. Door de leuke, diverse cliëntengroep, de leuke collega’s en de goede begeleiding beviel dat me goed!

Toen mijn stage erop zat, heb ik mijn laatste leerjaar afgemaakt door over te stappen naar BBL. Dat geeft namelijk de mogelijkheid om te blijven werken. Én, ik wilde ook heel graag bij Cicero blijven werken. Ik heb dat meteen bespreekbaar gemaakt en gelukkig was Cicero net zo enthousiast als ik. De mogelijkheden binnen Cicero zijn groot en er is veel flexibiliteit. Handen in de zorg kunnen we immers altijd gebruiken. 

Ik wilde graag bij Cicero blijven werken omdat ik nu het werken in de wijk heel leuk vind, maar ik weet niet of ik dat altijd wil blijven doen. En àls ik iets anders zou willen doen, bijvoorbeeld verder studeren, me ergens in specialiseren of misschien wel switchen van extramuraal naar intramuraal, dan is dat binnen Cicero mogelijk. 

Ik ben klaar met mijn opleiding en werken in de zorg is gewoon wat ik het liefste doe. Ik werk graag met de cliënten en ook met de collega’s samen. De afwisseling in de thuiszorg vind ik ook fijn. Ik hoop dan ook dat ik dat nog een lange tijd mag blijven doen binnen Cicero!