Skip to main content
vrijwilliger-concept

Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Altijd welkom!

Vrijwilligerswerk bij Cicero Zorggroep

Bij Cicero werken zo'n 800 vrijwilligers, verspreid over onze 14 zorglocaties en 11 dagvoorzieningen in onder andere Brunssum, Schinveld, Nuth, Voerendaal, Geulle, Maastricht, Hoensbroek en Amstenrade. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom, jong en oud! 

Vrijwilligers zijn 7 dagen per week de hele dag welkom bij Cicero. U bepaalt als vrijwilliger zelf hoe vaak en hoe lang u aan de slag gaat. Ook bepaalt u, in overleg, waarmee u aan de slag gaat. Er is veel mogelijk! Om wat voorbeelden te noemen kunt u samen wandelen, zwemmen, helpen met kienen of de maaltijd, (samen) de tuin of dieren onderhouden, de krant voorlezen of helpen met de iPad. Neem ook eens een kijkje bij de vacatures onderaan de pagina

Lees hieronder hoe onze vrijwilligers het werk bij Cicero ervaren: 

Interesse? Mooi!

Hoe nu verder?

We plannen graag met u een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wat uw interesses zijn en wat voor vrijwilligerswerk bij u past. Neem ook alvast een kijkje bij de vacatures. 

Ervaring of opleiding is niet noodzakelijk: indien nodig organiseert Cicero speciale scholing voor vrijwilligers. Als je een luisterend oor hebt, geduldig bent en houdt van aanpakken, ben je welkom bij Cicero!

Na het kennismakingsgesprek kunt u een (aantal) keer meelopen. Als het bevalt, sluiten we een overeenkomst met u waarin we de gemaakte afspraken vastleggen. Zo bent u ook verzekerd en kunt u reiskostenvergoeding ontvangen. Als vrijwilliger vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. 

Interesse? Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator of reageer op een van de vacatures. 

Interesse?

Neem contact op met Judith:

Placeholder

Judith Schuitert

06 50 08 26 86

Whatsapp