Skip to main content
false

Voor diverse locaties van Cicero Thuis (Amstenrade, Brunssum, Geulle, Hoensbroek, Klimmen, Nuth, Schinnen, Schimmert, Schinveld, Voerendaal) zoeken wij onderstaande vrijwilliger.

Activiteiten

Voor onze thuiswonende cliënten bieden onze vrijwilligers samen met een medewerker een gevarieerd activiteitenprogramma, binnen verschillende zorgcentra en wijksteunpunten. Deze bezigheden zorgen voor afleiding en dragen bij aan het zolang mogelijk in stand houden van de zelfstandigheid. Denk hierbij aan een praatje maken, een spelletje spelen, de krant lezen, luisteren naar muziek, handwerken, een spelletje uitleggen op een iPad, creatieve workshops, yoga of gym, bloemschikken, samen iets lekkers bakken of wandelen.

Chauffeur personen

We zoeken vrijwilligers die cliënten van en naar de dagvoorziening Gemeisjapshoes willen brengen met een bus van Cicero. Vrijwilligers zijn in het bezit van een rijbewijs en kunnen cliënten ondersteunen om veilig in en uit de bus te stappen. Voordat u start, ontvangt u instructies. We zoeken met spoed voor de donderdag een chauffeur, maar andere dagen kunnen ook in overleg.

Heeft u interesse? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij Cicero Thuis kenbaar maken? Klik dan op de button "Sollicteer direct".