Skip to main content
false

Voor revalidatieafdeling 't Brook zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Soeprondje

Na een volle dag hard werken aan het herstel, zijn onze cliënten toe aan voedzame soep. We zoeken vrijwilligers die soep willen rondbrengen op alle kamers én met de therapiekaart voor de volgende dag willen rondgaan.

Deze activiteit vindt dagelijks plaats van 16.00 tot 17.30 uur.

Inzet vrijwilliger: een aantal keer per maand in overleg.

Huiskamer ochtend

Samen met een medewerker zorgt u voor het klaarzetten van het ontbijt, ondersteunt u bij het eten en opruimen en maakt u een praatje met de cliënten.

Inzet vrijwilliger: een aantal keer per maand in overleg.

Huiskamer avond

Samen met een medewerker zorgt u voor het klaarzetten van de avondbroodmaaltijd, ondersteunt u bij het eten en opruimen en maakt u een praatje met de cliënten.

Inzet vrijwilliger: een aantal keer per maand in overleg.

Halen en brengen

Onze cliënten gaan regelmatig naar onze fysiotherapeuten die werken in een uitgebreide fysiotherapieruimte in huis. We zoeken vrijwilligers die de cliënten (vaak in rolstoel) ophalen van de kamer, naar de fysiotherapeut brengen en na de sessie weer terugbrengen naar de eigen kamer of huiskamer.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij revalidatieafdeling 't Brook kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct".