Skip to main content

Voor zorgcentrum Bronnenhof zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Maatje duofiets

U fietst met een bewoner een rondje in de omgeving, heerlijk om even de wind in de haren te voelen. U bepaalt zelf de afstand en na afloop nog even gezellig een kopje koffie drinken in het restaurant.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Tuin

We zijn op zoek naar vrijwilligers om de tuin bij te houden zodat de cliënten van een mooie tuin kunnen genieten. Vrijwilligers die plezier hebben in tuinieren, denk hierbij aan klein onderhoud, schoffelen, planten water geven en vegen. 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Wandelen

Bewegen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid, maar buiten een wandeling maken kan voor onze cliënten vaak alleen in gezelschap van iemand anders. Loopt u een stukje met hen op? Of beweegt u de rolstoel vooruit, voor een schepje frisse lucht en het vergroten van de beleefwereld?

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Huiskamer

Ons zorgcentrum heeft verschillende huiskamers waar onze cliënten samen met een medewerker en onze vrijwilligers een praatje maken, een spelletje spelen, samen de krant lezen, een kopje koffie drinken, naar muziek luisteren of andere activiteiten ondernemen die het gevoel van thuis geven.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Maatje

Wij zoeken individuele vrijwilligers die wekelijks op een vast moment onze cliënt bezoeken. Wij noemen dat maatjes. Als maatje wordt u aan een cliënt gekoppeld die behoefte heeft aan een maatje. Omdat we verschillende maatjes voor meerdere cliënten zoeken, kunnen de activiteiten die ondernomen worden divers zijn. Zo hebben we cliënten die graag naar buiten willen, boodschappen doen, naar de weekmarkt toe, wandelen, spelletje spelen, een kopje koffie drinken of een praatje maken. We gaan samen op zoek naar de juiste combinatie vrijwilliger-cliënt.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Op bezoek met je huisdier

Onze bewoners genieten van de bezoekjes van huisdieren. Lekker knuffelen en aaien met de dieren doet hun goed en zorgt voor leven in de brouwerij. Komt u met uw huisdier op bezoek?

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Bronnenhof kenbaar maken? Klik dan op de button "Direct Solliciteren.