Skip to main content

Voor zorgcentrum Elvira-Leontine zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Zwemmen

Op woensdagochtend gaan een aantal bewoners van zorgcentrum Elvira-Leontine zwemmen samen met een medewerker en enkele vrijwilligers. Zwemt u een baantje mee?

Inzet vrijwilliger: woensdagochtend

Tuin

Vindt u het leuk om in de tuin te werken? Wij zoeken vrijwilligers die regelmatig de tuinen willen onderhouden. Werkzaamheden zijn onder andere onkruid wieden, snoeien en aanplanten. 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Wandelen

Bewegen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid, maar buiten een wandeling maken kan voor onze cliënten vaak alleen in gezelschap van iemand anders. Loopt u een stukje met hen op? Of beweegt u de rolstoel vooruit, voor een schepje frisse lucht en het vergroten van de beleefwereld? 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Bewegen voor ouderen

In beweging blijven is belangrijk voor iedere leeftijdscategorie. Heeft u affiniteit met bewegen, bijvoorbeeld doordat u gymlessen heeft gegeven? Wij zoeken een vrijwilliger die onze bewoners graag in beweging wil brengen. 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Maatje

Als maatje wordt u aan een cliënt gekoppeld die behoefte heeft aan een maatje. Een individuele vrijwilliger bezoekt wekelijks op een vast moment onze cliënt. Omdat we verschillende maatjes voor meerdere cliënten zoeken, kunnen de activiteiten die ondernomen worden divers zijn. Zo hebben we cliënten die graag naar buiten gaan, boodschappen samen doen, een terrasje pakken, wandelen, een spelletje spelen, een kopje koffie drinken of een praatje maken. We gaan samen op zoek naar de juiste combinatie vrijwilliger-cliënt.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Gasterij

In de Gasterij genieten onze cliënten ’s middags van de warme maaltijd. Eten is naast een sociaal aspect, ook belangrijk voor de gezondheid. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die daarbij willen ondersteunen en natuurlijk hoort daar ook een praatje maken en een luisterend oor bieden bij.

Inzet vrijwilliger: dagelijks van 11.30-14.00 uur

Spellenmiddag

Ondersteunen bij de wekelijkse spellenmiddag.

Inzet vrijwilliger: dinsdagmiddag.

Gym en bewegen

Gezellig gymmen en bewegen met de bewoners

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Transport fysiotherapie (Adelante)

Voor onze fysio collega’s zijn we voor afdeling Vink en Leeuwerik, tijdelijke locatie Adelante (Hoensbroek), op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met transport van bewoners tussen de afdeling en fysioruimte.

Inzet vrijwilliger: maandagochtend en donderdagochtend.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Elvira-Leontine kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct".