Skip to main content
false

Voor zorgcentrum Emmastaete zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Restaurant

In het restaurant wordt er warm geluncht of een broodmaaltijd genuttigd. Vrijwilligers ondersteunen bij de maaltijden, maar ook tijdens de activiteiten in het restaurant.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg. De maaltijden vinden plaats van 12.00 tot 14.00 uur en van 16.30 tot 19.00 uur.

Zwemmen

Op dinsdagochtend gaat een groepje bewoners van zorgcentrum Emmastaete zwemmen. Vrijwilligers ondersteunen hierbij en werken altijd samen met een medewerker. Heeft u zin om mee te zwemmen?

Inzet vrijwilliger: dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur.

Weekend

We zoeken vrijwilligers die in de weekenden op de koffie komen, een spelletje spelen, naar muziek luisteren, etc.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg

Broodmaaltijd

Vindt u het leuk om te ondersteunen bij de broodmaaltijd?

Inzet vrijwilliger: dagelijks van 15.00 tot 18.15 uur

Huiskamer

Ons zorgcentrum heeft verschillende huiskamers waar onze cliënten samen met een medewerker en onze vrijwilligers een praatje maken, een spelletje spelen, samen de krant lezen, een kopje koffie drinken, naar muziek luisteren of andere activiteiten ondernemen die het gevoel van thuis geven. Vanwege de overwegend cliënten met dementie vragen we omwille van de continuïteit minimaal twee dagdelen per week.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Restaurant

Wij zijn op zoek naar een team van vrijwilligers die willen ondersteunen bij de maaltijden in het restaurant (Emmaplein). Tafels dekken, serveren, bewoners ontvangen en afruimen.

Het gaat om het ontbijt voor onze bewoners, in de middag de warme maaltijd en een broodmaaltijd in de avond.

Inzet vrijwilliger: Maandag t/m vrijdag, tussen 15.30 en 18.00 uur.

Maatje

Als maatje wordt u aan een cliënt gekoppeld die behoefte heeft aan een maatje. Een individuele vrijwilliger bezoekt wekelijks op een vast moment onze cliënt. Omdat we verschillende maatjes voor meerdere cliënten zoeken, kunnen de activiteiten die ondernomen worden divers zijn. Zo hebben we cliënten die graag naar buiten gaan, boodschappen samen doen, een terrasje pakken, wandelen, een spelletje spelen, een kopje koffie drinken of een praatje maken. We gaan samen op zoek naar de juiste combinatie vrijwilliger-cliënt.

Inzet vrijwilliger: een aantal keer per maand, in overleg.

Mannenclub

Gewoon even als mannen onder elkaar zijn, samen sport kijken op tv, een biertje drinken (0%) of een andere echte mannenactiviteit ondernemen.

Inzet vrijwilliger: vrijdag 13.30-16.00 uur.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Emmastaete kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct".