Skip to main content
false

Voor zorgcentrum Huize d'Alzon zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Avondprogramma

Samen met een medewerker zorgen onze vrijwilligers voor een huiselijke sfeer in de avonduren. U maakt een praatje, speelt een spelletje, leest de krant of u onderneemt een andere activiteit die het gevoel van thuis geeft. 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Liedjes zingen

Zingen kan voor ouderen zowel een activerende als een ontspannen activiteit zijn. Zingt en luistert u een middagje mee?

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Markt

De vrijdagmiddagmarkt is op loopafstand van ons Zorgcentrum. Bewegen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid, maar buiten een wandeling naar de markt maken kan voor onze cliënten vaak alleen in gezelschap van iemand anders. Loopt u een stukje met hen op? Of beweegt u de rolstoel vooruit, voor een schepje frisse lucht en het vergroten van de beleefwereld?

Inzet vrijwilliger: vrijdagmiddag, tijden aantal keer per maand in overleg.

Stoelgym

Op hogere leeftijd, word je wat strammer. Blijven bewegen dus! Maar op een bepaalde leeftijd lang blijven staan is vaak niet meer mogelijk en dan is Stoelgym een uitstekend alternatief. Samen met een medewerker brengt u onze cliënten een uurtje in de week in beweging.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg, bij voorkeur dinsdagmiddag.

Wandelmaatje

Bewegen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid, maar buiten een wandeling maken kan voor onze cliënten vaak alleen in gezelschap van iemand anders. Loopt u een stukje met hen op? Of beweegt u de rolstoel vooruit, voor een schepje frisse lucht en het vergroten van de beleefwereld? 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Huize d'Alzon kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct".