Skip to main content

Voor zorgcentrum Huize Louise zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Maatje

Wij zoeken individuele vrijwilligers die wekelijks op een vast moment onze cliënt bezoeken. Wij noemen dat maatjes. Als maatje wordt u aan een cliënt gekoppeld die behoefte heeft aan een maatje. Omdat we verschillende maatjes voor meerdere cliënten zoeken, kunnen de activiteiten die ondernomen worden divers zijn. Zo hebben we cliënten die graag naar buiten willen, boodschappen doen, naar de weekmarkt toe, wandelen, spelletjes spelen, een kopje koffie drinken of een praatje maken. We gaan samen op zoek naar de juiste combinatie vrijwilliger-cliënt.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Restaurant

In het restaurant genieten onze cliënten ’s middags van de warme maaltijd. Eten is een sociaal aspect, maar ook belangrijk voor de gezondheid. De vrijwilliger dekt rond het middagmaal de tafels in en helpt bij de bediening van de warme maaltijd. We zijn op zoek naar vrijwilligers die naast het helpen serveren en opruimen ook een praatje maken en een luisterend oor bieden. Door de dag heen zijn er verschillende eet- en drinkmomenten.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg, binnen de openingstijden van het restaurant, dinsdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Wandelclub

Bewegen in de buitenlucht is goed voor de gezondheid. Een wandeling maken buiten kan voor onze cliënten vaak alleen in aanwezigheid van iemand anders. Loopt u een stukje met hen op? Of beweegt u de rolstoel vooruit, voor een schepje frisse lucht en het vergroten van de beleefwereld?

Inzet vrijwillger: dinsdagochtend

Tuin

We zijn op zoek naar vrijwilligers die de binnentuin willen onderhouden.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Huize Louise kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct".