Skip to main content

Voor zorgcentrum Schuttershof zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Restaurant

Voor het restaurant zoeken we een gastheer/-vrouw voor het schenken van koffie en thee, tafels schoonhouden en eventueel ondersteunen bij werkzaamheden in de keuken.

Inzet vrijwilliger: Dagelijks van 11.00 uur tot 14.00 uur, dagen en tijden in overleg

Kegelclub

Op donderdagmiddag wordt er in klein groepsverband van 14.30 uur tot 16.00 uur gekegeld in een gemeenschappelijke ruimte. Helpt u mee? U haalt en brengt de bewoners van en naar de activiteit, zet de kegels op en zorgt ervoor dat de bewoners zich vrijuit kunnen bewegen. 

Inzet vrijwilliger: donderdag 14.30-16.00 uur

Kapsalon

Zorgcentrum Schuttershof beschikt over een mooie kapsalon. Helpt u de bewoners van en naar de kapsalon te gaan? De kapsalon is geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur

Inzet vrijwilliger: Dag(en) en tijd in overleg.

Samen koken

Na het ontbijt koken een medewerker, een vrijwilliger en bewoners samen een warme maaltijd voor de lunch. Deze wordt uiteraard gezamenlijk genuttigd. Een vrijwilliger ondersteunt onze bewoners bij het klaarzetten en opruimen, bij het schillen of snijden van de groenten en maakt er een gezellige ochtend van.

Inzet vrijwilliger: Dag in overleg van 10.00-14.30 uur.

Huiskamer

Ons zorgcentrum heeft op elke afdeling huiskamers waar cliënten een groot gedeelte van de dag doorbrengen. Hier worden de maaltijden geserveerd, wordt samen koffie gedronken en zijn medewerkers en/of vrijwilligers aanwezig om de cliënten een fijne dag te bezorgen. Denk hierbij aan het lezen van de krant, samen naar muziek luisteren of een spelletje spelen of gewoon een praatje maken en aandacht hebben voor de cliënten.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Kienen

Elke maandagmiddag gaan de bewoners van zorgcentrum Schuttershof gezellig kienen in de gemeenschappelijke ruimte 'het Trefcentrum'. Helpt u mee? De werkzaamheden zijn het halen en brengen van de bewoners, ze ondersteunen tijdens het kienen en in de pauze koffie/thee halen. 

Inzet vrijwilliger: maandag 13.45 tot 16.15 uur, een aantal keer per maand (in overleg)

Kaartspel 'Jokeren'

Op afdeling de Plataan geniet een kleine groep bewoners in de huiskamer zo nu en dan van een gezellig potje Jokeren. Bent u de vrijwilliger die hen hierbij ondersteunt? 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg. 

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Schuttershof kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct".