Skip to main content
false

Voor zorgcentrum Schuttershof zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Samen koken

Na het ontbijt koken een medewerker, een vrijwilliger en bewoners samen een warme maaltijd voor de lunch. Deze wordt uiteraard gezamenlijk genuttigd. Een vrijwilliger ondersteunt onze bewoners bij het klaarzetten en opruimen, bij het schillen of snijden van de groenten en maakt er een gezellige ochtend van.

Inzet vrijwilliger: Dag in overleg van 10.00-14.30 uur.

Tuin

We zijn op zoek naar vrijwilligers die onze tuin bij willen houden, denk hierbij aan klein onderhoud, schoffelen, planten water geven en vegen, zodat de cliënten van een mooie tuin kunnen genieten. 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Maatje

Wij zoeken individuele vrijwilligers die wekelijks op een vast moment onze cliënt bezoeken. Wij noemen dat maatjes. Als maatje wordt u aan een cliënt gekoppeld die behoefte heeft aan een maatje. Omdat we verschillende maatjes voor meerdere cliënten zoeken, kunnen de activiteiten die ondernomen worden divers zijn. Zo hebben we cliënten die graag naar buiten willen, boodschappen doen, naar de weekmarkt toe, wandelen, spelletje spelen, een kopje koffie drinken of een praatje maken. We gaan samen op zoek naar de juiste combinatie vrijwilliger-cliënt.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Huiskamer

Ons zorgcentrum heeft op elke afdeling huiskamers waar cliënten een groot gedeelte van de dag doorbrengen. Hier worden de maaltijden geserveerd, wordt samen koffie gedronken en zijn medewerkers en/of vrijwilligers aanwezig om de cliënten een fijne dag te bezorgen. Denk hierbij aan het lezen van de krant, samen naar muziek luisteren of een spelletje spelen of gewoon een praatje maken en aandacht hebben voor de cliënten.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Kienen

Op maandag middag zitten bewoners van zorgcentrum Schuttershof klaar voor enkele ronden kienen. Wie roept voor hen de nummers op?

Inzet vrijwilliger: maandag 13.30-16.00 uur.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Schuttershof kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct".