Skip to main content

Voor zorgcentrum Schuttershof zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Samen koken

Na het ontbijt koken een medewerker, een vrijwilliger en bewoners samen een warme maaltijd voor de lunch. Deze wordt uiteraard gezamenlijk genuttigd. Een vrijwilliger ondersteunt onze bewoners bij het klaarzetten en opruimen, bij het schillen of snijden van de groenten en maakt er een gezellige ochtend van.

Inzet vrijwilliger: Dag in overleg van 10.00-14.30 uur.

Huiskamer

Ons zorgcentrum heeft op elke afdeling huiskamers waar cliënten een groot gedeelte van de dag doorbrengen. Hier worden de maaltijden geserveerd, wordt samen koffie gedronken en zijn medewerkers en/of vrijwilligers aanwezig om de cliënten een fijne dag te bezorgen. Denk hierbij aan het lezen van de krant, samen naar muziek luisteren of een spelletje spelen of gewoon een praatje maken en aandacht hebben voor de cliënten.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Kienen

Elke maandagmiddag zitten de bewoners van zorgcentrum Schuttershof klaar voor enkele rondes kienen. Roept u de kiencijfers om? En toetst u de cijfers in op de laptop zodat deze op het grote scherm komen te staan?

Inzet vrijwilliger: maandag 14.00 tot 16.00 uur.

Kaartspel 'Jokeren'

Op afdeling de Plataan geniet een kleine groep bewoners in de huiskamer zo nu en dan van een gezellig potje Jokeren. Bent u de vrijwilliger die hen hierbij ondersteunt? 

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg. 

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum Schuttershof kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct".