Skip to main content
false

Voor zorgcentrum 't Brook zoeken wij onderstaande vrijwilligers.

Wandelen

We zoeken vrijwilligers die met een bewoner buiten kunnen wandelen en bij slecht weer een praatje maken en samen een kopje koffie drinken in ons restaurant.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Chauffeur Tafeltje dekje

Wij zoeken een chauffeur die met een auto van Cicero maaltijden ophaalt bij zorgcentrum 't Brook (Voerendaal) om deze vervolgens naar het wijksteunpunt De Linde (Klimmen) te brengen. En van zorgcentrum Op den Toren (Nuth) naar dagvoorziening Trefcentrum Nuth. 

Inzet vrijwilliger: maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 14.00 uur. Dagen in overleg met huidige chauffeur.

Huiskamer

Zorgcentrum ’t Brook heeft verschillende huiskamers waar onze cliënten samen met een medewerker en onze vrijwilligers een praatje maken, een spelletje spelen, samen de krant lezen, een kopje koffie drinken, naar muziek luisteren, bakken, wandelen of andere activiteiten ondernemen die het gevoel van thuis geven.

Activiteiten vinden plaats op:

maandag: 14.00-17.00 uur; 
vrijdag: 13.30-17.30 uur;
zaterdag: 14.00-17.00 uur 
zondag: 10.00-13.00 uur en 14.00 -17.00 uur. 

Inzet vrijwilliger: een aantal keer per maand in overleg

Logistiek

Als vrijwilliger logistiek is geen dag hetzelfde, zo brengt u bestellingen naar de afdelingen, ledigt u prullenbakken aan de ingangen, veegt u bladeren, ruimt u zwerfafval rondom het huis op of draagt u zorg voor andere klusjes die op dat moment van belang zijn.

Logistieke activiteiten vinden plaats op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg

Avondmaaltijd

Samen met een medewerker zorgt u voor het klaarzetten van de avondbroodmaaltijd, ondersteunen bij het eten, opruimen en maakt u een praatje met de bewoners.

Inzet vrijwilliger: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag van 17.00 tot 19.00 uur

Dieren verzorgen

In ons zorgcentrum wonen ook enkele bijzondere bewoners:  papegaai Charlie en een paar konijntjes. Helpt u ons met het verschonen van de kooi of het hok en met het geven van eten?

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Maatje Eindhoven

Voor een mevrouw zoeken we iemand die af en toe eens binnenloopt om een praatje te maken over onderwerpen die haar interesseren zoals de stad Eindhoven, waar ze vandaan komt.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Maatje winkelen

Voor een mevrouw zoeken we een vrijwilliger die een keer in de week met haar naar de supermarkt in Voerendaal wil gaan om samen met haar inkopen te doen. Ze kan namelijk niet bij de bovenste schappen komen. Maar ook om gewoon gezellig in het centrum van Voerendaal te winkelen.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Maatje vervoer

Voor een meneer zoeken we een vrijwilliger die met hem naar het ziekenhuis of winkels wil gaan (eventueel met een taxi).

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Maatje handmassage

Voor een blinde mevrouw zoeken we een vrijwilliger die af en toe op haar kamer een activiteit op het gebied van handmassage, manicure, gezichtsmassage of masker zou kunnen toepassen.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Schilderen/boetseren

We zoeken creatieve vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij het schilderen en boetseren

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg.

Meer bewegen voor ouderen

Meer bewegen is goed voor iedereen, maar vooronze bewoners al helemaal. We zoek daarom iemnd die het leuk vindt om te ondersteunen bij deze activiteit.

Inzet vrijwilliger: dinsdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur.

Filmmiddag

We zoeken een vrijwilliger met technisch inzicht die een film via een beamer kan vertonen in ons restaurant, bij voorkeur op vrijdag.

Inzet vrijwilliger: dagen en tijden in overleg, bij voorkeur op vrijdagmiddag.

Heeft u interesse in een van deze vacatures? Of wilt u uw interesse voor vrijwilligerswerk bij zorgcentrum 't Brook kenbaar maken? Klik dan op de button "Solliciteer direct". 

Placeholder