Skip to main content
Graag willen we je voorstellen aan

Esmée

Taak Medewerker beleidszaken Opleiding WO

Het leuke aan mijn werk is dat de zorg continu aan verandering onderhevig is. Dat brengt telkens nieuwe uitdagingen met zich mee waarop je moet anticiperen met aangepast beleid en maatregelen.

Dit inspireert mij om het nieuws bij te houden, verdieping in thema’s te zoeken en dit te vertalen naar beleid. Uiteraard met als doel passende ondersteuning te bieden aan medewerkers die werken in de dagelijkse praktijk. Op deze manier wil ik bijdragen aan de beste zorg voor onze cliënten. Zo ontwikkel ik niet alleen mezelf, maar draag ik ook bij aan het lerend vermogen van de organisatie.

Er zijn binnen Cicero zoveel mooie ideeën die uitgroeien tot concrete initiatieven waar cliënten én medewerkers baat bij hebben. Dat varieert van kleine verbeteringen tot grote veranderingen. Ik haal met name voldoening uit mooie resultaten tevreden cliënten en tevreden medewerkers.

Bijkomend voordeel is dat geen enkele werkdag hetzelfde is. De ene dag staat in het teken van vergaderingen, op andere dagen is er meer tijd voor het uitwerken van ideeën en acties. Ook locatiebezoeken staan regelmatig op de agenda. Juist de interactie met medewerkers op locaties zorgen ervoor dat wij als team Kwaliteit en Beleid weten waar er behoefte is aan ondersteuning.

Hierdoor krijg ik de  kans mezelf te ontwikkelen binnen de verschillende onderwerpen van mijn vakgebied en dat met de juiste ondersteuning. Daarom heb ik, als vers afgestudeerde, gekozen voor Cicero!