Skip to main content

Opleidingen

Zorgmanager
Verpleegkundige revalidatie
Verpleegkundige IMZ
Ondersteuner wonen en zorg
cateringmedewerker
Cicero, de juiste plek voor jou!

OPLEIDINGEN

Sta je aan het begin van je carrière en wil je aan de slag? Wij bieden jou de mogelijkheid met een uitdagende werkplek met een goede begeleiding!

Bij Cicero regisseer je namelijk je eigen ontwikkelingsproces door opleidingen op maat. Natuurlijk ook door jouw deelname aan werkgroepen en projectgroepen. Om niet alleen jezelf, maar ook onze organisatie te verbeteren.

Leren hoef je bij Cicero niet alleen te doen. Je wordt begeleid door een van onze werk- en praktijkbegeleiders. Zijn onze opleidings- of stageplaatsen dé prettige en fijne leeromgeving voor jou?

Cicero is een moderne zorgorganisatie, waar de cliënt centraal staat. We werken met de nieuwste technieken op het gebied van zorg. We zijn daarmee klaar voor de toekomst! 

Wij bieden je een toekomst in de zorg waarbij jouw ontwikkeling belangrijk is!

Opleidingsplek voor

Specialist ouderengeneeskunde

Cicero Zorggroep is een zorginstelling die erkend is als opleidingsinstituut voor de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde/sociaal geriater. 

Kandidaten voor een opleidingsplaats kunnen zich melden bij de verantwoordelijke vakgroep ouderengeneeskunde (via receptie zorgcentrum Schuttershof T 045 - 400 23 00).

Opleiding en training

Medewerkers

Leren op de werkplek, onder begeleiding van onze eigen experts, stelt ons in staat heel specifiek op cliëntniveau instructies te geven aan medewerkers hoe met bepaalde problematiek om te gaan. Maar ook elkaar aanspreken op de werkwijze, feedback durven geven en kunnen ontvangen, zijn zaken waar we samen dagelijks aan werken.

Lees verder
Zorg, maar niet alleen zorg...

Stages voor mbo en hbo

Cicero is een bekende zorgverlener in deze regio. Maar bij Cicero werken niet alléén mensen in de zorg. We hebben ook werknemers in de techniek, de administratie, ICT, etc en ook daar hebben we stageplaatsen voor beschikbaar.

Ga de uitdaging aan om in de zorg te groeien en werkervaring op te doen. Wij staan garant voor een goede begeleiding en een prima leeromgeving.

Cicero beschikt over de nodige erkenningen om stagiaires op de juiste wijze te begeleiden.

Lees verder