Skip to main content
Zorgmanager
Verzorgende IG
Ondersteuner wonen
Kok
Gastvrouw
Blijf jezelf ontwikkelen

Niet stilstaan

Bij Cicero hoef je nooit stil te staan. De zorg vraagt om flexibiliteit, maar we bieden ook een hoop kansen voor jouw ontwikkeling en groei. Opleidingen en trainingen zijn daarbij een manier, maar niet de enige manier. Bij Cicero krijg je ook kansen om te groeien door mee te werken aan projecten, of deel te nemen aan werkgroepen. Zo blijf je voorop lopen, met de nieuwste kennis en slimme vaardigheden.

Kijk waarom medewerkers graag bij Cicero werken
We doen het met elkaar!

Liefde voor je vak

Binnen een zorgteam zet iedereen zich in voor liefdevolle, professionele zorg. Plezier in je werk én een goede balans tussen werk en privé zijn daarvoor de basis. Maar ook de passie voor je vak en oprechte betrokkenheid zijn onmisbaar. We organiseren onze zorg met elkáár. Daarbij is het van belang dat we elkaars talenten leren kennen om zo van ieders eigen inbreng te kunnen profiteren.

Met elkaar houdt in dat we het ook écht met elkaar doen: medewerkers in de directe zorg, maar ook onze medewerkers die niet direct bij de zorg betrokken zijn hebben hun rol binnen Cicero. Ook zij zetten zich met hart en ziel in om vanuit hun terrein de zorg mogelijk te maken en te verbeteren.

Opleiding en ontwikkeling vinden we belangrijk, maar ook mensen zonder ervaring of opleiding in de zorg kunnen we vaak heel goed inzetten.

Persoonlijke ontplooiing

Medewerker Cruciaal

Niet voor niets is het programma Medewerker Cruciaal in het leven geroepen. Dit gaat om nog beter kijken en luisteren waar onze medewerkers behoefte aan hebben bij het uitvoeren van hun werk. Bijvoorbeeld een betere privé/werkverdeling of hulp bij het plannen van de roosters.

Bekijk de uitkomsten van het medewerkersonderzoek
Voel je vrij

Vrijheid

De vrijheid voelen om zelf je baan in te kleuren met de verantwoordelijkheden die daarbij horen, dát is belangrijk. De teams in onze locaties, wijkzorg en dagbesteding hebben volop de ruimte om samen oplossingen te zoeken en initiatieven te nemen.

Kortom, wil je bijdragen aan onze zorg? Kom dan werken bij Cicero Zorggroep!
Want of het nou gaat om een glimlach of een vriendelijk knikje; de waardering die je krijgt, is goud waard. Je werk wordt echt gewaardeerd!

Bekijk onze actuele vacatures
Wie is...

Cicero Zorggroep

Cicero Zorggroep, al ruim 15 jaar een toonaangevende en innovatieve zorgverlener in Zuid-Limburg. Met ruim 2.200 collega’s zetten we ons elke dag in om er voor onze cliënten te zijn. Of het nu is in een van onze 14 zorgcentra, de revalidatie-afdelingen, de wijkzorg, of de dagbesteding. Met onze kernwaarden vriendelijk, vertrouwd en vakkundig, die de basis zijn voor onze manier van werken, stellen we onze cliënten elke dag centraal.

Ga naar onze website