Skip to main content
false
Graag willen we je voorstellen aan

Hailey

Taak Verzorgende IG IMZ Opleiding mbo niveau 3

Ik werk in het weekend in zorgcentrum Op den Toren van Cicero in Nuth. Ik heb een 8-urencontract als ondersteuner wonen en zorg. Maar ik loop ook stage bij Cicero, in zorgcentrum ‘t Brook in Voerendaal want ik volg de opleiding verzorgende IG op de Zorg Academie Parkstad in Heerlen in de BOL-variant. Dit houdt in dat je de hele week naar school gaat en ervaringen opdoet wanneer je op stage gaat bij een erkend leerbedrijf.  

Als er weer een stageperiode aankomt en ik mag aangeven waar ik het liefste stage wil lopen, schrijf ik altijd in op Cicero. Mijn eerste stage was bij Cicero in zorgcentrum Op den Toren. Dat was mijn voorkeur omdat het dichtbij was, en omdat ik er altijd positieve en goede verhalen over hoorde.

Het is fijn om mensen te kunnen helpen en de dankbaarheid die je daarbij terugkrijgt is enorm! Daarbij is geen dag hetzelfde; elke dag variatie. Ik vind het erg waardevol om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van onze mensen. En dan het liefste natuurlijk bij Cicero. De cliënt-centraalvisie van waaruit je werkt bij Cicero, daar sta ik helemaal achter. Ik vind het belangrijk dat het om de cliënt gaat en dat de cliënt zolang mogelijk zijn eigen regie houdt. Als ik klaar ben met mijn studie wil ik zeker bij Cicero werken. Bij Cicero zit ik helemaal op mijn plekje!