Skip to main content
Graag willen we je voorstellen aan

Jenny

Taak Leerling verzorgende IG Opleiding BBL-opleiding

Al jaren speelde door mijn hoofd om de zorg in te gaan. Maar telkens waren er tig argumenten om het niet te doen. Mijn baan was best leuk en goed betaald, maar bood geen uitdaging of voldoening meer. Na een ongeluk in 2018 gooide ik het roer om en dacht: nu ga ik het gewoon doen.

Gezien mijn vooropleiding moest ik vanaf de basis starten en was de keuze beperkt qua zorgopleidingen. Mijn keuze was gevallen op de opleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (IG). Deze opleiding vereiste een groot aantal praktijkuren dus zocht ik een stageplek. Tijdens deze zoektocht liep ik tegen de vacature van Cicero aan voor de BBL-variant.

Deze mogelijkheid bood me alles wat ik nodig had, praktijkervaring, theorie, praktijklessen en ook nog betaald worden voor de werkzaamheden en mijn tijd op school. Hierdoor kon ik mijn baan bij de vorige werkgever opzeggen en me volledig richten op mijn studie. Nu zit ik in het eerste jaar van mijn stage en leer ik zowel op persoonlijk vlak als schoolgerelateerd enorm veel bij.

Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik uitdaging ervaar. Dit voelt als de beste keuze ooit. En ik kan het dan ook iedereen adviseren. Wil jij ook werken met je hart, hoofd en handen? Verdiep je er dan eens in om aan de slag te gaan bij Cicero. Mocht je nog twijfelen of heb je gewoonweg nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met me op. Ik zou mijn eigen ervaringen graag met je willen delen en misschien worden we binnenkort wel collega’s.