Skip to main content
Graag willen we je voorstellen aan

Marly

Taak Vrijwilliger

Ik heb altijd gewerkt en toen ik met 62 jaar stopte, viel ik letterlijk in een diep gat want ik was gewend met mensen te werken en mensen om me heen te hebben. Het was bij mij altijd “jagen en jachten” en nu was het ineens rustig. Iemand bij mij in de straat werkte bij Cicero. Zij benaderde mij voor vrijwilligerswerk bij Cicero. Ik doe dit nu 11 jaar met heel veel plezier!

Ik begon met hulp bij activiteiten: iedere vrijdag tot vier uur in de zaal en daarna op een andere afdeling tot 6 uur helpen bij het bereiden van de broodmaaltijd. We hebben heel veel plezier gehad. Ik was doodop als ik thuis kwam, maar dat had ik er voor over.

Tegenwoordig breng ik maaltijden rond. Maar je weet hoe het gaat… “Marly kun je vrijdagmiddag toch helpen met bedienen in het restaurant?” Dat doe ik dan heel graag!

Ik hoop dat we nog een heleboel leuke activiteiten kunnen organiseren in het restaurant, zoals zingen, films, vlaai bakken, dansen en plezier hebben met de bewoners.

In zorgcentrum Ave Maria, waar ik werk, zijn buitenactiviteiten bijvoorbeeld: in Epen naar de lammetjes gaan, winkelen, muziek van fanfare bijwonen of naar een museum.

Het is echt gezellig in Ave Maria, je wordt daar altijd gewaardeerd! Er wordt veel gelachen. En ja, we hebben er ook verdriet gekend.