Skip to main content
Graag willen we je voorstellen aan

Saskia

Taak Senior medewerker eten & drinken Opleiding vmbo

De meest oprechte goedemorgen, die krijg ik elke dag! Niet één keer, maar meerdere malen.
Soms wordt er gemopperd en is de morgen niet zo vrolijk, maar zelfs dan verloopt de rest van mijn werkdag met een glimlach.

Mijn baan als senior medewerker eten en drinken is met recht een feel good baan en dat is ook precies de reden waarom de functie mij zo aansprak. Het gevoel van elke dag een steentje bijdragen aan het geluk van een ander is heel bijzonder. Of dat nu zit in het brengen van een kopje thee, een knuffel, het bereiden van de warme maaltijd, een praatje over het weer of de keuken schrobben, aandacht is wat telt. Het is werken met een gouden randje. 

Een dag in de Elvira-Leontine is nooit hetzelfde, maar altijd met een glimlach en dank. Het besef dat je een oudere, in zijn of haar laatste levensfase een goede dag bezorgt, door er simpelweg te zijn maakt mij als mens ook beter. 

Ons restaurant is het hart van het huis. Het eetmoment is voor vele bewoners ‘het’ uitstapje van de dag. Het is sociaal, ‘even’ weg en vooral gezellig. En als cateringteam zorgen wij er dan ook voor dat dát moment ook echt een feestje is. Een extra dikke toef slagroom? Een wijntje op dinsdagmiddag? Alles kan, en niks is te gek.

Werken in de keuken en het restaurant staat niet alleen voor gastvrijheid, maar zeker ook voor gezelligheid. Ik mag werken in de huiskamer van onze bewoners, en daar ben ik trots op. 

Ik ben Cicero daar ook enorm dankbaar voor; werken met een goede cao, leuke extra’s en doorgroeimogelijkheden maakt het voor mij echt een tweede thuis. Vanaf dag 1 heb ik gezegd dat ik er nog vrijwillig zou werken en nu, ruim twee jaar later, meen ik dat nog steeds. 

Ons keukenteam, mijn manager en andere collega’s, samen met onze lieve bewoners maken dat ik er trots op ben dat ik bij Cicero werk. De gedachte dat ik een steentje bijdraag aan mooie momenten, is onbetaalbaar.