Skip to main content
Graag willen we je voorstellen aan

Tim

Taak Medewerker communicatie en PR

Sinds ik mijn vrouw leerde kennen, leerde ik de ouderenzorg kennen. Zij werkte namelijk al geruime tijd bij Cicero op de locaties Schuttershof en Cicero Zorghuis. Ik werkte als communicatiemedewerker bij een groothandel voor Aziatische levensmiddelen. Ik was altijd een beetje jaloers op de mooie kaarten, filmpjes en andere communicatiemiddelen die zij van Cicero ontving. Meerdere malen zei ik dan ook tegen haar: “Op die afdeling zou ik graag willen werken”. Maar voordat het zover was, deed ik ook ervaring op in de schoonmaakindustrie.

In 2017 switchte ik, na 9 jaar, voor de eerste keer van werkgever. Ik ruilde de Aziatische levensmiddelen in voor schoonmaakartikelen. Spannend allemaal! Ik dacht dat alle communicatie voor producten hetzelfde zou aanvoelen, maar dat was niet het geval. Eigenlijk had ik er toch iets beter over moeten nadenken.

Een aantal jaren en functienamen verder, merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Dit keer pakte ik het anders aan, ik had namelijk een plan. Ik wilde graag werken bij een organisatie met toegevoegde waarde aan de maatschappij. Toen ik de vacature voor medewerker communicatie en pr bij Cicero tegenkwam, sprong ik een gat in de lucht. Nu was het mogelijk om binnen mijn eigen vakgebied iets betekenen voor de cliënten en de zorgprofessionals.

“Yes, het is gelukt!”

In 2022 vond ik mijn werkplezier weer terug toen ik in maart op de afdeling communicatie en pr van Cicero startte. De interne-, externe-, arbeids- en corporate communicatie vallen onder de verantwoording van de afdeling. Dagelijks zijn we o.a. druk met het brede gebied van communicatie dat gaat van het beheren van de social-mediakanalen tot de publicatie van vacatures en van het beheer van de diverse websites en intranet tot aan het maken van video’s en het deelnemen aan Cicero-brede projecten. Ook zijn we verantwoordelijk voor al het drukwerk en publicaties zoals brochures, posters en advertenties.

Als ik een van de Cicero zorgcentra bezoek, word ik heel blij van de passie en energie die afspat van de zorgprofessionals en hun goede zorgen voor de cliënten. Wanneer ik dat combineer met de grote diversiteit aan werkzaamheden, dan weet ik dat ik helemaal op mijn plek zit!