Skip to main content

OPLEIDINGEN

Verzorgende IG

BBL opleiding tot Verzorgende IG

Als verzorgende IG werken in de ouderenzorg, dát is wat je wilt! Haal je diploma dan via de BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) bij Cicero!​

Cicero biedt een volledig betaalde Mbo (niveau 3) opleiding waarbij met je talenten aan de slag gaat om in de zorg te werken als verzorgende IG! Na tweeënhalf jaar in de combinatie werken en leren ben je een vakbekwaam verzorgende IG. 

De opleiding is een combinatie van werken (70%) en leren (30%). Het praktijkgedeelte (‘werken’) vindt plaats bij Cicero Zorggroep (Brunssum e.o.) en het theoriegedeelte (‘leren’) vindt plaats bij het Vista College (locatie Heerlen). Je verdient gedurende je opleiding een salaris.

Tijdens de opleiding leer je lichamelijke zorg en begeleiding te geven aan ouderen. Jij bent er om het verschil te maken en de juiste zorg te bieden. Je leert niet alleen om op de juiste wijze te handelen, maar ook om de juiste technieken toe te passen. Met zorg worden plannen opgesteld en uitgewerkt. We werken met dezelfde zorgvuldigheid  aan jouw leerplan.

Ga aan de slag en ontdek jouw unieke talenten binnen de zorg! 

In september 2022 starten we weer met de opleiding. Heb je interesse? Reageer dan snel. Ga naar onze vacature en solliciteer!.

Heb je vragen?
Neem hiervoor contact op met de afdeling recruitment, via T 045 563 7420. Samen kijken we wat jouw mogelijkheden zijn om een mooie carrière te starten in de ouderenzorg.