Skip to main content
Ave Maria is op zoek naar

VERZORGENDEN IG EN VERPLEEGKUNDIGEN

Mensen helpen, dat zit in je bloed. Alles wat je doet, doe je vanuit je hart! Wil jij werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat en waar aandacht is voor professionele én persoonlijke ontwikkeling? Zoek dan niet verder! Voor ons zorgcentrum Ave Maria in Geulle, prachtig gelegen aan de Mergellandroute, zoeken wij enthousiaste verpleegkundigen en verzorgenden IG die het heerlijk vinden om in de ouderenzorg aan de slag te gaan!

Wat ga je doen?
Voor diverse afdelingen met ieder hun unieke bewonersgroepen (somatisch en psychogeriatrisch) zoeken we verzorgenden IG en verpleegkundigen die het verschil kunnen maken in een waardevol leven voor onze cliënten. Als verpleegkundige heb je een leidende rol in de behandeling van de cliënt. Als verzorgende IG lever je een bijdrage aan de behandeling en begeleiding van onze cliënten en signaleer je veranderingen op psychisch, lichamelijk en sociaal vlak. 

Jij bent zowel als verpleegkundige als verzorgende IG mede verantwoordelijk voor de coördinatie én de uitvoering van de zorg. Uiteraard zie je ook toe op de kwaliteit van de zorg. Je hebt een verbindende rol in de samenwerking met de verschillende samenwerkingspartners en je durft hierin de regie te nemen. Familie, naasten en vrijwilligers worden ook nauw betrokken bij de zorg.

Je levert een bijdrage aan het opstellen van zorgleefplannen en je voert verpleegtechnische handelingen uit daar waar nodig. Regelmatig overleg je met de verschillende disciplines binnen de afdeling en je neemt deel aan zorgleefplanbesprekingen. Je zorgt voor de administratieve afhandeling van rapportages en overdrachten en daarnaast begeleid je leerlingen en studenten.

Cicero is een organisatie die altijd in ontwikkeling is en waar jij als zorgprofessional de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en te groeien door het volgen van cursussen, opleidingen en traineeships.

Dit is...

WAT WE JE BIEDEN

1

Meteen een vast contract

We gaan graag een langdurig dienstverband met je aan.

2

Maximaal € 3060,18 bruto per maand

En als verpleegkundige zelfs maximaal € 3362,22 bruto per maand! 

3

Eigen regie over je loopbaan

We hebben ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Dus, wil je doorgroeien, meer werken of juist minder werken? Dat kan! We blijven graag met je in gesprek hierover.

4

Werk met de nieuwste innovaties

Innovatie is een onmisbaar onderdeel van onze nieuwe, eigenwijze strategie waarin we streven naar toekomstbestendige zorg voor ouderen! 

5

Meeloopdag

Kom kennis maken met je nieuwe collega's en ervaar hoe gezellig het is bij zorgcentrum Ave Maria!

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt als verpleegkundige minimaal een mbo niveau 4 diploma verpleegkunde en ben je  BIG geregistreerd. Als verzorgende IG ben je in het bezit van een mbo niveau 3 diploma verzorgende IG. 
  • Jij gaat een uitdaging niet uit de weg en een dynamische, soms hectische werkomgeving geeft je energie!
  • Je bent flexibel, betrokken en professioneel. Bewoners, hun naasten en je collega's kunnen allemaal goed met je door een deur.
  • Je staat open voor vernieuwing en je hebt een frisse, innovatieve blik op de ouderenzorg.
  • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden.

Waar kom je te werken?
Bij Ave Maria ga je aan de slag op een PG of somatische afdeling. De diverse, hechte zorgteams worden aangestuurd door zorgmanagers die je dagelijks stimuleren en motiveren om het beste uit jezelf te halen! We gaan graag een langdurig dienstverband aan met je waarin jij zelf de regie over je loopbaan voert!

Zorgcentrum Ave Maria is onderdeel van Cicero Zorggroep, een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie verzorgende IG wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 40 (minimaal € 2.068,21 bruto per maand en maximaal € 3060,18 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

De functie verpleegkundige wordt gehonoreerd volgens cao VVT Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg in functiegroep 45 (minimaal € 2.492,51 bruto per maand en maximaal € 3362,22 bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Interesse?
Klik op de button ’Direct solliciteren’ en vul het sollicitatieformulier zo snel mogelijk in!

DIRECT SOLLICITEREN
Meer informatie?

Neem contact op met onze recruiter

Placeholder

Janine Hochstenbach

06 50 08 70 20

Whatsapp